Blog bersawang

Dah setahun lebih kot tak update blog ni. Maaf banyak2 kalau ada yang tanya pasal visa tapi saya tak sempat jawab. Kalau ada alert dekat email pun mungkin saya tak perasan dah. Lagipun saya rasa dah tak berapa tepat pun info yang saya boleh share. 5 tahun dulu mungkin syaratnya lain berbanding sekarang kan.

Saya pun dah jarang-jarang sangat buka blog ni. Relevan lagi tak tulis blog ni? Ada lagi ke orang baca blog? Atau blog is so yesterday. Huhu. Sekarang ni orang lebih aktif berinstagram kot.

Life after balik dari UK sangat sibuk. Sibuk sebab anak2 ada yang ambik exam besar. Kalau weekend sibuk hantar tuisyen ambik tuisyen aje. Hari-hari pergi kerja gelap-gelap, balik pun almost nak gelap dah.  Anak2 pun kesian nampak macam so exhausted. Kekadang pukul 8 dah pengsan. Homework tak buat dinner pun tak. I myself pun balik kerja selalunya penat dah tak larat nak buat apa2 melainkan masak, makan, solat dan tidur. Kesian kan life macam ni. I wish I have time to go pergi belajar mengaji, apa-apa ajela selagi ilmu yang berkaitan bekalan akhirat. Agree? I think its about time for us to look for something like that. Santapan rohani!! Dengar dekat you tube atau tv okay juga tapi lagi ada feel kalau mengaji ada nampak cikgunya mengajar kat depan tu.

Ok. signing off for now.

Advertisements
This entry was posted in Ekspresi diri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s